Remmers Entsalzungskompresse 30KG + dárek v hodnotě až 200Kč k objednávce

Kód: 107030
Neohodnoceno
Značka: Remmers
4 886 Kč 4 038 Kč bez DPH
nedostupné - dostupnost na dotaz
Možnosti doručení

Odsolení zdiva kompresním postupem podle směrnice WTA "Odsolování zdiva"

Detailní informace

banner-product-detail
Potřebujete poradit s výběrem?
+420 722 652 777
(po-pá: 8:00-16:00)
Položit dotaz
90 % produktů skladem
PRODUKTŮ SKLADEM
Garance kvalitního nátěru
GARANCE KVALITNÍHO NÁTĚRU
Největší výběr barev na dřevo
NEJVĚTŠÍ VÝBĚR
barev na dřevo v ČR

Detailní popis produktu

Oblasti použití

Odstranění solí z přírodního kamene kompresní metodou.

Vlastnosti výrobku

Vysoce účinný kompresní materiál založený na kombinaci aktivních minerálních složek a celulózy.

Údaje o výrobku

Vzhled:                       šedobéžový prášek bez zápachu         
Sypná hmotnost: cca. 1,4 kg/dm3

Podklad

Podklad musí být dostatečně nosný, zbavený látek, které by mohly snížit přilnavost kompresního materiálu (např. uvolněné částečky, prach, výkvěty atd.). Před nanášením výrobku podklad navlhčete.

Zpracování

Smíchejte cca 1pytel s 10 – 11l destilované nebo deionizované vody. V plastické konzistenci naneste na odsolovanou plochu (tloušťka vrstvy: 15 - 30 mm); cca po 3 týdnech působení vytvrzený přípravek Remmers Entsalzungskompresse opatrně odstraňte. Proveďte ještě jednu aplikaci, nechte působit stejnou dobu. Ošetřovanou plochu zakryjte  folií,  abyste zabránili rychlému vysychání nanesené vrstvy. Další pokyny viz. TL „Kompressenentsalzung" a směrnice WTA č. 3-13-01/D.

Upozornění

Při míchání používejte masku proti prachu. Před aplikací a po ní nechte provést rozbor obsahu solí; můžete využít služeb podnikové laboratoře firmy Remmers.

Balení, spotřeba, skladovatelnost

Balení: papírové pytle po 30 kg

Spotřeba:  závisí na podkladu. U naprosto rovných ploch při nanášení 15 mm vrstvy ca. 20 kg/m2.

Skladovatelnost: V uzavřených originálních nádobách uložených na dřevěných roštech na suchém místě chráněném před vlhkostí 12 měsíců.

TECHNICKÝ LIST

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: