O nás

logo_full
Hahn a syn s.r.o. je rodinná firma, která působí ve stavebnictví a dřevovýrobě od rou 1998. Jsme výrobci dřevěných balkónů, schodů a teras www.stylovebalkony.cz. Prodávané výrobky známe z praxe a umíme našim zákazníkům poradit s vhodným produktem. Jako prémiovou řadu barev na dřevo bychom dopručili značku OSMO dále SAICOS, REMMERS a TIKKURILU. S těmito výrobci máme ty nejlepší zkušenosti ověřené na desítkách zakázek.
Držíme skladem více jak 5000 položek 

ZÁRUKA SPOKOJENOSTI

Každému zákazníkovi rádi a profesionálně poradíme nejen s výběrem pro něj vhodné bravy na dřevo, ale také třeba se správným používáním a pracovní postupem.

Pokud nevíte jaký odstín barvy/lazury zvolit zašlete vzorek požadovaného odstínu dřeva na naši adresu Hahn s.r.o. Lelkova 185/2, 74721  Kravaře (např. chci plot stejný jako balkón tak žašlu vzorek- odřezek plaňky délky cca 10 cm) a my za vás vybereme totožný nebo nejbližší odstín barvy/lazury  

 

Tónování barev tikkurila Kravaře (Opava)

všechny odstíny značky tikkurila tónujeme a mícháme v Kravařích na stroji Jazzo finského výrobce Tikkurila 

michani barev tikkurila

VÝHODY OBCHODU S NÁMI: 

  • kvalita za dobrou cenu
  • dárek ke každé objednávce nad 1000 Kč!
  • při nákupu nad 5000 Kč doprava ZDARMA
    • sleva pro registrované zákazníky - 2% (při nákupu nad 5000Kč)
    • sleva pro registrované zákazníky - 3% (při nákupu nad 10000Kč)
    • sleva pro registrované zákazníky - 5% (při nákupu nad 20000Kč)
  • jsme držitelem certifikátů ISO 9001:2008
  • prodej poskytujeme i s výhledem dlouhodobé spolupráce
  • spokojenost zákazníků je naší prioritou
  • zodpovězení dotazů a individuální přístup je pro nás samozřejmostí na tel: +420 558 840 260
  • balení do 5 vrstvé krabice - lepenky, pojištění víka plechovky zalepením

 

 

Informace k jednotlivým výrobcům 
Snímek obrazovky 2016-08-07 v 17.43.50  

REMMERS je německý výrobce, který nabízí výrobky pro ošetření dřeva na bázi vody, rozpouštědel a olejů. Od výrobce Remmers nabízíme kompletní sortiment výrobků pro interiér - výrobce oken a dveří, podlahy, ale i exteriér - dřevěné fasády, terasy, pergoly. Velkou výhodou Remmers je dlouhá životnost nátěrů hlavně na rozpouštědlové bázi REMERS HK Lazur a Langzeit Lazur za dobrou cenu.
Snímek obrazovky 2016-08-07 v 17.42.27   

OSMO je německý výrobce výrobků pro ošetření dřeva na olejové bázi. Výrobky jsou určeny pro použití v interiéru a exteriéru. Osmo nátěry jsou na olejové bázi, nátěr neprasaká a je velmi jednoduché barvu renovovat. Výrobky OSMO mají špičkovou kvalitu - OSMO jako jediný výrobce garantuje 10letou životnost nátěru.

Snímek obrazovky 2016-08-26 v 16.30.54   

SAICOS je mladá firma založená v německém Sassenbergu v roce 2002. Zde, v „srdci Vestfálska“, se vyrábí kvalitní nátěrové prostředky na dřevo pro vnitřní a venkovní prostředí „made in Germany“. Tradice, inovace a flexibilita, to jsou znaky úspěšného a rychle expandujícího podnikání.

Snímek obrazovky 2016-08-26 v 16.32.14   

TIKKURILLA je Finská prémiová kvalita barev prověřená více než 150 lety zkušeností. Společnost Tikkurila je jedničkou na trzích severní Evropy a východní Evropy včetně Ruska. Převážná většina prodiktů Tikkurila je vodou ředitelná a tudíž nezatěžuje životní prostředí. Výtěžnost produktů Tikkurila je obvykle vyšší než u konkurenčních výrobků. Životnost nátěru se pohybuje v násobcích doby životnosti konkurenčních výrobků.